Choose your language:​          

​The home of drinking, Dining, dancing & good times

Referencer​

Anmeld os på Tripadvisor:

http://www.tripadvisor.com/Restaurant_Review-g189541-d1484312-Reviews-Rosie_McGee_s-Copenhagen_Zealand.html

​DANHOSTEL BELLAHØJ

Vi vil meget gerne, sige tusind tak for et super personale arrangement som I afviklede for os lørdag den 29. januar 2011.

Alt forløb perfekt. Lige fra bestillingen i administrationen til vi sluttede midt på natten. Den buffet ( som I normalt ikke har på jeres menu kort ) jeres køkkenchef havde lavet til os smagte himmelsk. Den var sat op, så det var en fryd for øjet og ikke mindst for vores smagsløg.

Vi havde valgt øl/vand/ vin ad libitum i 3 timer. Det fungerede perfekt. Ikke på noget tidspunkt manglede vi drikkevarer og da tiden var ved at løbe ud, så kom personalet og fyldte alt op.

Vi vil gerne sige et stort tak til køkkenchefen samt hans personale i køkkenet for veltillavet mad. Tjeneren som sørge for, at vi ikke på noget tidspunkt manglede noget. Bartenderen som sørgede for, at vi fik det vi bestilte bagefter. Også en stor tak til inspektøren som havde det store overblik fra vi kom til vi gik. Vi blev alle mødt med et smil af toptunet personale som bare var til for os.

Der er ingen tvivl om, at vi helt sikkert kommer tilbage, næste gang vi skal afvikle et personale arrangement. Endnu engang tak til jer alle.

Hilsen

Angela & Poul Wiedemann

KS-TEKNIK

Det var første gang vi skulle til et arrangement og var ude i sidste øjeblik og forventningen var selvfølgelig stor men vi blev ikke skuffet på noget tidspunkt tværtimod skal der lyde en stor ros til tjenere og køknet for en sublim oplevelse og hvor ordet Ad libitum virkeligt var gældende.

Rigeligt med lækkert mad som bestod af en dejlig forret med røget andebryst , hovedretterne var et stort ta selv bord hvor der stod kokke klar til at bistå en og vi oplevede ikke på noget tidspunkt fadene var tomme.

Drikke varerne som bestod af vin , fadøls samt sodavand var også ad libitum og tjenerne var meget opmærksomme på at efterfylde. Da tiden hvor drikkevarerne ad libitum skulle ende omkring kl. 2100 sørgede tjenerne at gøre os opmærksom på dette og der blev stillet rigeligt med drikkevarer frem til bordene så man var sikret mod tørsten de næste par timer.

En sjov detalje var at vi alle fik armbånd på således at man kunne gå ud af selve Rosie Mcgee indtil kl. 0100 og nyde fyrværkeriet live på Rådhuspladsen eller hvis man blot havde lyst til lidt frisk luft.

Klokken 24 var der champagne samt var der masser af muligheder for at danse og hygge sig resten af natten.

Så en stor tak til Rosie Mcgee og dets personale for en vidunderlig og mættende nytårsaften 2010.

Vi kommer tilbage igen.

BRYGGERGÅRDEN

Bryggergården vil gerne sige tak for et meget vellykket arrangement i går!

Vi følte os forkælet af et topprofessionelt personale og jeres julefrokost

koncept var i topklasse, - super buffet og flot arrangement. Vi er alle enige om at

det er den bedste julefrokost vi har holdt ude. :-)

Venlig hilsen Anne Møller​

Åbningstider - NATKLUB

Fredag: 

​22.00 - 05.00

Lørdag:

​22.00 - 06.00

Åbningstider - BAR / RESTAURANT

Mandag:

​11.00 - 02.00

Tirsdag:

​11.00 - 02.00

Onsdag (DJ):

11.00 - 03.00

Torsdag (DJ):

11.00 - 04.00

Fredag (DJ):

11.00 - 05.00

Lørdag (DJ):

10.00 - 06.00

Søndag:

10.00 - 02.00

Baren lukker ca. 30  minutter inden lukketid.

Køkkenet har åbent frem til kl. 22.00.

​Kontaktinfo

​Rosie McGee's

Vesterbrogade 2A, 1620 København V

​Telefon: 70 333 111

E-mail: rosiemcgee@rosiemcgee.dk 

CVR: 36 48 89 13

Sociale medier