Choose your language:​          

​The home of drinking, Dining, dancing & good times

Husorden for rosie mcgee’s

Minimumsalder: 21 år.

Stamgæster og venner af huset har fortrinsret for øvrige gæster og skal ikke stå i kø. Alle andre skal altid stå i køen, før de lukkes ind.

Det er Rosie McGee’s politik at sikre en ligelig fordeling af kvinder og mænd blandt vores gæster, ligesom vi forventer, at vores gæster vil købe drikkevarer i baren. 

DRESSCODE:

Rosie McGee's imødeser pæn påklædning. Det behøver ikke nødvendigvis at være jakkesæt eller høj hat - smart, stylish eller clubbet stil godtages også. Kort og godt - Gør noget ud af dig selv.

Påklædning Rosie McGee's ikke imødeser, kan f.eks. være Hip Hop stil, tanktop, trænings- jogging- og arbejdstøj, armycut / armybukser, huer, i visse tilfælde kasketter samt bar overkrop.

Vi tager forbehold for at kunne afvise personer med tatoveringer på hænder, hals, ansigt og hoved hvis vi vurderer at dette kan virke skræmmende på andre.

Vagtselskabet har ret til at afvise personer, såfremt de vurderer at påklædningen ikke lever op til Rosie McGee's image.

ALDERSGRÆNSE OG ID:

Aldersgrænsen på Rosie McGee's er 21 år (i restauranten er der ingen aldersgrænse - men gæster under 21 skal forlade stedet inden kl. 22.00 hvor natklubben åbner).

Vi godtager kun gyldig legitimation med foto såsom pas, kørekort og dansk ID kort. 

SIKKERHED OG RESPEKT:  

Bander samt bande relaterede personer er ikke velkomne og vil blive afvist.

Vagtselskabet kan afvise alle, som de mener på et eller andet tidspunkt kan virke truende, eller på anden måde vil virke forstyrrende for Rosie McGee's øvrige gæster. Ligeledes kan Vagtselskabet afvise alle, der tidligere har været involveret i ballade eller virket truende på Vagtselskabet eller andet personale på Rosie McGee's.

Vagtselskabet vil afvise alle gæster der er, eller kan være, under påvirkning af euforiserende stoffer eller som evt. måtte virke beruset. Såfremt der kan være tvivl om hvorvidt en gæst er påvirket af euforiserende stoffer vil vi forbeholde os ret til at gennemføre en test for dette, mod forudgående tilladelse.

Vagtselskabet kan til en hver tid give en person der ikke har efterlevet ovennævnte, karantæne i en kortere eller længere periode.

Af hensyn til gæsternes sikkerhed har vi videoovervågning i indgangsområdet og overalt indenfor i huset. Videooptagelser gennemgås kun i tilfælde af, at der har været uoverensstemmelser mellem gæsters forklaring og stedets Vagtselskab eller Rosie McGee´s personale, som kræver belysning. Samt episoder der har medført sikkerhedsrisiko, kan være opklarende for gæsters handlinger på stedet, herunder tyveri, dårlig adfærd overfor andre gæster eller lignende.

Videooptagelserne gemmes i 30 dage, hvorefter det almindeligvis slettes automatisk. Udlevering af videoovervågning sker aldrig til tredjemand og udleveres kun i kopi til politiet, i de tilfælde de udbeder sig dette. Evt. anmeldelser og klager over Rosie McGee´s, det tilknyttede Vagtselskabeller Rosie McGee´s eget personale, accepteres kun i op til 30 dage efter en evt. episode/hændelse, herefter betragtes den for forældet. Det siger sig selv, at har man noget at klage over, så skal det ske umiddelbart i forbindelse med hændelsen, eller som minimum inden for 30 dage.

Alle gæster forventes at respektere stedet i sin helhed, såvel indretning som ansatte og andre gæster, og forkert opførsel som f.eks. at spytte, smide eller fastgøre tyggegummi på inventar, smide cigaretskodder på gulvet eller lignende adfærd vil medføre bortvisning og karantæne fra stedet.

Af sikkerhedsmæssige årsager samt respekt for vores naboer, er det ikke tilladt at gå ud på gaden for at trække frisk luft eller ryge.

Rosie McGee's har et stort indendørs rygeområde på 1. sal samt et mindre udendørs / indendørs rygeområde i stuen - vi henviser vores gæster til at benytte disse.

Gæster der forlader Rosie McGee's betaler entré gebyr på ny, hvis de ønsker at komme ind igen.

Rosie McGee´s håber at deres gæster altid får en god oplevelse af at komme på stedet – Derfor vil alle ansatte på Rosie McGee´s gøre deres bedste for, at vores gæster har det så godt, at de altid ønsker at komme igen.

<3 Love Rosie

The Home of Drinking, Dining, Dancing & Good Times

​Events hos Rosie Mcgee's

Menu

Åbningstider - NATKLUB

Fredag: 

​22.00 - 05.00

Lørdag:

​22.00 - 06.00

Åbningstider - BAR / RESTAURANT

Mandag:

​11.00 - 02.00

Tirsdag:

​11.00 - 02.00

Onsdag (DJ):

11.00 - 03.00

Torsdag (DJ):

11.00 - 04.00

Fredag (DJ):

11.00 - 05.00

Lørdag (DJ):

10.00 - 06.00

Søndag:

10.00 - 02.00

Baren lukker ca. 30  minutter inden lukketid.

Køkkenet har åbent frem til kl. 22.00.

​Kontaktinfo

​Rosie McGee's

Vesterbrogade 2A, 1620 København V

​Telefon: 70 333 111

E-mail: rosiemcgee@rosiemcgee.dk 

CVR: 36 48 89 13

Sociale medier